Kocakonak İlkokulu
Kocakonak Mah. Sındırgı/BALIKESİR
Bulunmamaktadır.

VİZYON

Biz Sındırgı Kocakonak İlköğretim Okulu olarak istiyoruz ki,: *Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. *Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın ve özgürlüğün verildiğini bilsin. *Okulumuzda öğretenler ve öğrenenler,birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. *Okulumuzda çalışanlar, işlerini yaparken kendilerinden emin olsun. *Gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın, *Kendilerine özgüvenleri olsun. *Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye,daha güzele, hatta mükemmele ulaşmak için çalışsın.

MİSYON

Biz Sındırgı Kocakonak İlköğretim Okulu Olarak; *Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, *Onların bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, *Öğrencilerimizi daha özgür sınıf ve daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek, *Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetişmeleri için var gücümüzle çalışmak, *Okulumuzun eğitim çalışmalarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek, *Öğrencilerimizi,öğretmenlerimizi,yöneticilerimizi 21.yüzyıla hazırlamak, *Çağdaş uygarlık yolunda bilimi yol gösterici olarak görmek, için varız ve çalışmaktayız.

Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim

Tam Gün Eğitim

Kaloriferli Sistem

Servis yok.

İlçe merkezine 2 km uzaklıkta.

Kocakonak Mah. Sındırgı/Balıkesir

57 kız öğrenci, 44 erkek öğrenci mevcuttur. Okulumuzda anasınıfı bulunmaktadır.

Sportif Etkinlikler

öğrencilerimiz çocuk oyunları başta olmak üzere ilçe ve il düzeyindeki sportif etkinliklere katılım sağlamaktadır.

Bilimsel Etkinlikler

Akıl ve zeka oyunları, deneysel çalışmalar, bahçe de tarımsal ve bilimsel etkinlikler gibi faaliyetler yürütülmektedir.

Proje Çalışmaları

Depremzedelere yardım projesi, yaşlılara ziyaret etkinlikleri gibi etkinlikler düzenlenmektedir.